Hirdetés
. Hirdetés

Értékes nyeremények tévéelőfizetőknek

|

Égjen aranylázban egy hónapig a Telekom TV előfizetőjeként!

Hirdetés

A Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában vadonatúj évadával és egy hozzá kapcsolódó, nagyszabású nyereményjátékkal jelentkezik.  Október 19-től november 16-ig minden este 21 óra és 23 óra között virtuális aranyrögök jelennek meg véletlenszerű időpontokban a Discovery Channel műsorai alatt a képernyőn, mellettük titkos kódokkal.

Hirdetés

A kódokat a játékosok a www.aranylazjatek.hu felületén adhatják meg, melyre Facebook profillal tudnak regisztrálni és amely mobiltelefonon, tableten is elérhető külön alkalmazás telepítése nélkül. A napi kódok másnap este 8 óráig érvényesek, addig szükséges feltölteni őket. Minél több kódot adnak meg a nézők a játék ideje alatt, annál nagyobb esélyük van, hogy megnyerjék a 3 millió forintos fődíjat, vagy a 100 ezer forintos heti nyereményeket. A Telekom IPTV előfizetői az Archív TV-vel visszanézhetik a műsorokat, így ha lemaradtak a kódról, azt akár másnap is visszakereshetik.


Az Aranyláz Alaszkában új csapattagokkal, kiélezett rivalizálással és felfokozott érzelmekkel tér vissza a képernyőre a legújabb évadjával. A Todd Hoffmann és a Parker Schnabel vezette aranybányász-csapatok közötti versengés soha nem látott szintre lép egy fogadásnak köszönhetően, amelynek tétje hatalmas: 100 uncia arany, tehát több mint 26 millió forint jár annak, aki több aranyat tud bányászni a szezon során. Így aztán most különösen nagy súlya van annak, amikor minden egyes hét végén a kemény munkával megszerzett arany a mérlegre kerül.

A Telekom IPTV előfizetői az Archív TV segítségével három napra visszamenőleg, (előzetes felvétel ütemezése nélkül) díjmentesen nézhetik meg kedvenc műsoraikat azokon a csatornákon amelyek részét képezik az előfizetett díjcsomaguknak, így nem maradnak le egyetlen aranyrögről sem a játék során.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.