Hirdetés
. Hirdetés

Érzékeny dokumentumok biztonságos felügyelete és dokumentum-feldolgozás kevesebbért: KYOCERA Net Manager

|

A dokumentum-feldolgozási költségek a nem kritikus kiadások közé tartoznak. Ez a kinyilatkoztatás sok vállalkozás esetében nem állja meg a helyét. Mégpedig vagy azért, mert nagy mennyiségben történik dokumentumok nyomtatása, másolása, szkennelése, faxolása, és/vagy pedig azért, mert nincs megoldás e költségek közvetlen és pontos követésére, számontartására.

Hirdetés

Régi tapasztalat a menedzserek körében, hogy ha egy bizonyos üzleti indikátort el kezdenek monitorozni (például valamilyen költséget, amelynek alakulása az alkalmazottak szemléletétől, hozzáállásától is függ), akkor a szóban forgó indikátor a menedzsment elvárásainak megfelelően fog javulni.

Ahhoz, hogy a dokumentum-feldolgozás költségeit követhessük, olyan megoldás szükséges, amellyel a komplex folyamatok komplex módon kezelhetők, de úgy, hogy a felhasználók könnyedén működtethessék.

Ilyen megoldás a KYOCERA szerver alapú alkalmazása, a KYOCERA Net Manager (KNM), amely egyszerre áramvonalasítja és teszi biztonságossá a dokumentumok menedzsmentjét. A beágyazott Print&Follow fokozza a nyomtatók hatékonyságát, egyúttal felgyorsítja a nyomtatási folyamatot: a felhasználó ahelyett, hogy egy adott eszközre küldene egy dokumentumot, a KNM szerverhez továbbítja, amely hozzáfér az iroda összes eszközéhez. Az adott dokumentum bármelyik éppen szabad eszközzel kinyomtatható, s ezzel rövidíthetők a nyomtatási sorok. A dokumentumok átfogó biztonsága pedig azért növekszik, mert az eszköz addig nem bocsájtja ki a dokumentumot, amíg a feladója be nem jelentkezik és nyomtatásra ki nem választja a szóban forgó dokumentumot.

Ha másolás, szkennelés vagy faxolás a feladat, a KNM jól strukturált és könnyen használható felhasználói felülettel szolgál, amelyet speciális beállításokkal a felhasználó a maga napi gyakorlatához és igényeihez igazíthat. A KNM a rendszer adminisztrációját is megkönnyíti a "single point of administration", röviden: SPOA, megoldással, továbbá részeletes statisztikákkal szolgál a nyomtatási költségekről, igény szerint projektenként, felhasználónként vagy szervezeti egységenként. A felhasználók szokásos böngésző felületen érhetik el a maguk személyes nyomtatási fiókjukat és folyamatosan áttekinthetik a nyomtatásaikat.

A KNM rendszer támogatja a teljeskörű szkennelési és munkafolyamati megoldásokat, hogy egyszerre növelje a felhasználó hatékonyságát és erősítse a vállalati dokumentum munkafolyamatokat. Dedikált szkennelési és munkameneti folyamatokat lehet hozzárendelni felhasználóhoz vagy felhasználók csoportjához, ami nagy megtakarítási potenciállal kecsegtet.

Lehetséges a nyomtatás a mobil eszközökről, mindössze egy mailt kell küldeni a KNM szervernek. Fejlettebb mobil nyomtatáshoz az iOS és Android eszközökön egyaránt működő, ingyenesen letölthető KYOCERA Mobil print appot javasolt használni, amely a KNM-mel együtt korszerű és biztonságos nyomtatási és szkennelési funkciókat ajánl.

A KNM fő előnyei:

  • Autentikáció: a nyomtatás, a másolás és a szkennelés csak azután kezdődik, hogy a felhasználó bejelentkezett a kiválasztott eszközön, a helyi biztonsági előírásoknak megfelelő autentikációs módszereket alkalmazva
  • A Secure & Easy Scan gyors, egy-kattintásos működtetést tesz lehetővé, ami könnyen használható és biztonságos
  • Könyvelés: a felhasználók nyomon követhetik a saját nyomtatási mennyiségeiket, a menedzserek pedig jobban felügyelhetik és csökkenthetik a nyomtatási költségeket. A nyomatok követése önmagában hozzájárulhat a nyomtatott oldalak csökkentéséhez
  • KYOCERA helyi nyomtatásisor-kezelő: ha olyan telepehelyeket is a központi nyomtatási környezetbe integrálják, amelyekben nincs KNM szerver, akkor e külső telephelyeken nincs nyomtatásisor-kezelés a központi KNM szerveren keresztül vagy nincs nyomtatás kifelé, csak az autentikációs és könyvelési adatokat szikronizálja a központi KNM szerver.

További információ

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.