Hirdetés
. Hirdetés

EU-pályázatok fóruma

|

Fókuszban a 2015-ben megpályázható források a BKIK IX. Bank Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvényén.

Hirdetés

Idén 133 uniós pályázatot írtak és írnak még ki, összesen 2700 milliárd forint keretösszegben. Várhatóan túlnyomó többségben lesznek a vissza nem térítendő támogatásokat tartalmazók. Az őszi Fórumon elsősorban a GINOP és a VEKOP legfrissebb pályázati kiírásairól tudhatunk meg minden fontos részletet. De sok hasznos tudnivaló hangzik el a többi olyan operatív program pályázati kiírásáról is, amelyek a kis- és középvállalkozásokat közvetlenül és közvetve is érintik, érdekeltek azokban (KEHOP, GINOP, TOP, VP).

A Fórum keretében felkészült szakemberek tolmácsolják a pályázatokról a legfrissebb információkat, tovább a plenáris és személyes konzultációkon minden kérdésre válaszolnak.

Hirdetés

A részletes program a konferencia weboldalán olvasható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.