Hirdetés
. Hirdetés

Ez már a valódi Yahoo Mail

|

Kétéves fejlesztés után a Yahoo eltávolította a "beta" taget a legjobb webalapú levelezőként hirdetett szolgáltatás nevéből.

Hirdetés

A Yahoo Mail bétája már egy éve a felhasználók rendelkezésére áll, így túl sok meglepetés nem érhette az internetezőket, ennek ellenére a Yahoo több olyan újdonsággal is előállt, ami érdeklődésre tarthat számot. Ezek közül a legfontosabb a webes levelező sebessége és általában a teljesítménye, ami észerevehetően megnőtt a bétaállapot elhagyásával. Változásokat tapasztalhatnak azok is, akik a keresőt használják, illetve a Yahoo Messenger mellett már a Microsoft Windows Live Messengerét is igénybe vehetjük a Yahoo szolgáltatásában.

John Kremer, a Yahoo illetékes alelnöke elmondta, hogy a levelező "klasszikus" változatát sem temetik el, a felhasználók választhatnak, hogy melyik megoldást részesítik előnyben. A Yahoo Mail az utóbbi időben problémákkal küszködő válallat egyik legrégebbi és legnépszerűbb terméke, az új változattól pedig azt remélik, hogy sikeresen vethetik meg a lábukat a Google 2004 óta működő Gmail szolgáltatásával szemben. A Yahoo Mail bétája még 2005 szeptemberében indult el, és az egy évvel korábban felvásárolt Oddpost technológiájára építve új, a desktop-levelezőkre hasonlító felületet kínált az érdeklődőknek.

Mike McGuire, a Gartner elemzője szerint a klasszikus szolgáltatás megtartása okos húzás a Yahoo részéről, hiszen időbe telik, amíg sikerül felhívnia a felhasználók figyelmét az újdonságokra, a "felhasználói tehetetlenség" pedig olyan természeti erő, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A Yahoo levelezője egyébként ingyenes, de évi 19,95 dollárért megvásárolható a Plus csomag is, ami hasznos vagy kényelmes funkciókkal bővíti a szolgáltatást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.