Hirdetés
. Hirdetés

Jó hír az iPhone-soknak

|

2019-ben is az Apple és a Google viszi a prímet.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple továbbra is őrzi vezető helyét az Interbrand világmárkákat rangsoroló Best Global Brands listáján. Második a Google, harmadik az Amazon, negyedik a Microsoft.

Az Interbrand több szempont szerint értékeli a  márkákat. Figyelembe veszi többek között a termékek és a szolgáltatások teljesítményét, a márkahűséget, valamint azt is, hogy a vásárlásoknál mekkora szerepet játszik a márkanév.

Az Apple 9 százalékot, a Google, az Amazon és a Microsoft 8, 24, illetve 17 százalékot javított tavalyhoz képest.

Figyelemre méltó, hogy a lista első tíz helyéből ötöt technológia cégek foglalják el, és a Facebook a 9-ről a 14. helyre esett vissza. Örülhet viszont a Dell, amely hat év után tudott ismét visszatérni az élbolyba.

A legnagyobb növekedést mégsem a high tech óriások, hanem a luxusipari cégek produkálták: közülük nem kevesebb, mint 9 márka jutott be az első százba. Sikerük titka az Interbrand szerint az, hogy jól alkalmazkodtak a gyors világpiaci változásokhoz.

Még néhány érdekes helyezés: a Samsung 6., a Huawei 74., a Nintendo pedig 89. a legjobb világmárkákat rangsoroló listán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.