Hirdetés
. Hirdetés

Facebook: Sandberg kiárusítást tartott

|

A Facebook operációs igazgatója 26,2 millió dollár ára részvénytől szabadult meg a tőzsdén. A jól időzített „garage sale-nek” köszönhetően kivételesen jó áron tudta értékesíteni a papírokat.

Hirdetés

Sheryl Sandberg, a Facebook operációs igazgatója komoly részvényállománytól szabadult meg. A COO összesen 26,2 millió dollár értékű Facebook-papírt adott el a tőzsdén; az augusztus óta nem látott magasságba emelkedő árfolyamnak köszönhetően igen jó áron szabadult meg a részvényektől.

Hirdetés

A közösségi oldal a pénteki tőzsdezárást követően benyújtott SEC-jelentésben számolt be a nagyszabású „kiárusításról”. Sandberg brókere összesen 946 588 részvényt értékesített – darabonként 27,39 és 27,90 dollár közötti áron.

Sheryl Sandberg, a Facebook COO-ja
 

Az elmúlt hetekben a Facebook-papírok értéke meredeken emelkedni kezdett: a jelek szerint a tőzsde értékelte a cég „nálunk most minden a mobil fejlesztésekről szól” üzenetét.

Sandberg nem először tartott „garage sale-t”: a közelmúltban 7,4 millió dollárnyi részvényt adott el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.