Hirdetés
. Hirdetés

Fazonírozható ERP a felhőben

|

Bár a SaaS-modellben elérhető ERP-rendszerek elsősorban szabványosított folyamatokat, jó gyakorlat szerint kialakított beállításokat és kész alkalmazásokat kínálnak, az SAP Business ByDesign középvállalati megoldása egyedi appokkal is rugalmasan bővíthető.

Hirdetés

Hirdetés

Megkezdte az SAP SuccesFactors felhőalapú HCM-megoldásának újabb bevezetését egy tíznél több országra kiterjedő projektben az itelligence Hungary. Megoldásában a felhőalapú és a hagyományos, on-premise rendszerek közötti integrációt, az OpenText felhőalapú megoldással az archiválási funkciókat is támogatja.           

ERP-megoldásokat tekintve a felhasználók két lehetőség közül választhatnak, mivel az SAP a nagyvállalati S/4HANA-t, valamint kis- és középvállalati Business ByDesign rendszerét is kínálja felhőszolgáltatásként, SaaS-modellben. Mindkét vállalatirányítási rendszer a HANA platformra és szoftverorientált architektúrára épül, előbbi 450-nél, utóbbi 40-nél több választható jó gyakorlat szerint előrekonfigurált.           

- S/4HANA-t bevezető ügyfeleink többsége mostanáig a magánfelhő környezetet választotta, amely adatközpontjainkban működik, mondta Baranyai Zsolt, az itelligence IT&Automotive ágazatának vezetője. - Minthogy az SAP további kettő plusz három évvel 2030-ig meghosszabbította az ECC6 támogatását, felhasználói és tanácsadói oldalon is több idő jut az átállás előkészítésére, a projektek ütemezésére és összehangolására az üzleti igényekkel. Fontos, hogy a vállalatok a felhőmigrációt ne kényszerű technológiai váltásként éljék meg, hanem folyamataik újratervezésével alkalmazkodjanak a digitális gazdaság gyorsan változó körülményeihez, megragadják az új üzleti lehetőségeket.

Baranyai Zsolt üzletágvezető, itelligence Hungary           

A SaaS-modellben bevezetett szoftvermegoldásoknál előtérbe kerülnek ugyan a kész konfigurációk és a letölthető, kiegészítő alkalmazások, ebből nem következik, hogy a vállalatoknak le kellene mondaniuk ERP-rendszerük egyedivé alakításáról.           

- Hamarosan a magyar piacon is megjelenik a világ számos országában már sikerrel bemutatott SAP Business ByDesign, amelynek lokalizálásán mi is dolgozunk, mondta Baranyai Zsolt. - Az SAP egységes platformmal is készül, amelyen a felhasználók és a partnerek az S/4HANA Cloud és a felhőalapú Business ByDesign megoldáshoz is speciális funkciókat hozzáadó alkalmazásokat készíthetnek és tehetnek közzé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.