Hirdetés
. Hirdetés

Fehéren is nyomtatnak az OKI printerei

|

A vállalat hazánkban is bevezette a világ első, fehér szín nyomtatására is képes festékkazettás nyomtatóit.

Hirdetés

Az OKI hazai kirendeltsége bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé váltak a hasonló tudású megoldásokhoz képest jóval költséghatékonyabb működést kínáló C711WT és C920WT nyomtatói, a festékkazettás megoldásokat elsősorban a kis- és középvállalatok számára ajánlja a gyártó.


„A fehér színű nyomatok előállítására képes készülékek korábban tintasugaras és festékszublimációs, illetve hőnyomtatási technológiákat alkalmaztak. Ezek felhasználási területe azonban korlátozott. Többek között a textilnyomtatásban és a csomagolási eljárások nyomdai előkészítésnél alkalmazzák őket, ahol beszerzésük és karbantartásuk jellemzően komoly költségekkel jár, a gyártás pedig időigényes. Az OKI fehér festékkazettás készülékei ezzel szemben könnyen használhatók, gyors és költséghatékony nyomtatást tesznek lehetővé, ráadásul kiküszöbölik a száradási időt” – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. műszaki menedzsere.

OKI C711WT


Mind a C711WT, mind nagytestvére, a C920WT gyors, négyszínes (CMY és fehér) nyomtatást kínál. Az A4-es formátumú C711WT nyomtató fólia esetén 8 lap/perc, hagyományos papír esetén 34 lap/perc sebességgel dolgozik. A C920WT modell A4 és A3 formátumban egyaránt használható, és nagykapacitású festékkazettái nagyobb volumenű nyomtatást is lehetővé tesznek. A készülék sebessége (A4-es méretnél) 10, illetve 31 lap/perc.

OKI C920WT
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.