Hirdetés
. Hirdetés

Fekete Péntek: jól jártak a vásárlók

|

A legtöbb termék ára drasztikusan felment az elmúlt pár hónap alatt.

Hirdetés

Négy hónap telt el a legutóbbi fekete péntek óta, mikor a kereskedők jelentős kedvezményekkel árulták termékeiket. Azok, akik abban az időszakban vásároltak megnyugodhatnak, a felmérések azt igazolják, megérte akkor vásárolni.

Hirdetés

A különböző elektronikai termékek, laptopok, tabletek, tévék, fényképezőgépek és játékkonzolok ára ugyanis jelentős mértékben nőtt azóta. Az árváltozások megfigyelését elvégző BestBlackFriday.com szerint azok jártak a legjobban, akik tévékészüléket vettek.

A hálaadás utáni első hétvége óta a tévék ára átlagosan 64 dollárral nőtt az Egyesült Államokban, míg az asztali számítógépeknél ugyanez a növekedés 60 százalékos. Egy átlagos tabletet ma 35 dollárral drágábban lehet megvenni, mint négy hónapja.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyes termékek ára csökkent azóta, de többségében jól jártak a fekete pénteki bevásárlók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.