Hirdetés
. Hirdetés

Fellélegeztek az Apple részvényesei

|

A Samsung Galaxy S4-et sokan nem tartják korszakalkotónak.

Hirdetés

Azt, hogy a Samsung új zászlóshajója, a Galaxy S4 mekkora sikert ér el, a felhasználók döntik el; azonban a legtöbb vélemény szerint az újdonság egyáltalán nem lett korszakalkotó. A bejelentés után még az Apple kétkedő befektetői is fellélegeztek, és elkezdték vásárolni a cupertinói részvényeket.

Az Apple részvényei egy nap alatt 2,58 százalékot emelkedtek - 443,66 dollárra -, méghozzá egy nem túl élénk tőzsdei napon. A Galaxy S4 bejelentése előtt sokan megkérdőjelezték, hogy az Apple-nek sikerül-e valaha visszaszerezni az előnyét a nagyon dinamikusan növekvő Samsunggal szemben. 

Ahogyan a tesztek elkezdtek beérkezni az androidos okostelefonról, egyre inkább az körvonalazódott, hogy hiába van szó egy remek készülékről, senkinek sem állította el a lélegzetét. Az elemzők ráadásul azon a számon sem változtattak, amelyik az idei iPhone-eladásokat becsüli meg. A Jefferies például úgy látja, hogy az S4 minden bizonnyal remek eladásokat produkál majd, ami az Apple-nek nem kedvező. Ennek ellenére nem tartják korszakalkotónak az eszközt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.