Hirdetés
. Hirdetés

Felvásárolják az eTel csportot

|

A hat országban működő alternatív relefonszolgáltatót, az eTel-t a Telekom Austria AG vásárolná fel, ha azt a hatóságok is engedélyezik.

Hirdetés

Az eTel Csoport bejelentette, hogy adásvételi szerződést kötött a Telekom Austria AG-val az Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Németországban működő eTel cégekre vonatkozóan, a tranzakció pedig jelenleg hatósági jóváhagyásra vár.

Bernard Somers, az eTel Csoport elnöke a szerződésekkel kapcsolatban elmondta, hogy az eTel stratégiai lehetőségeket keresett leányvállalatai továbbfejlesztése céljából, a Telekom Austria kiváló üzleti partner és vételi ajánlata hatalmas lehetőségeket kínál az eTel cégek fejlesztésével kapcsolatban.

Az eTel Csoportot 1999-ben alapították, az alternatív távközlési cég hat országban - Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, és Lengyelországban - működik. A megállapodás versenyhivatali jóváhagyásáig az eTel Csoport, illetve annak stratégiai és technikai központja, az eTel Austria AG valamint a társaságok függetlenek maradnak. Az eTel csoportnak 250 ezer ügyfele van, 2006-ra a tervezett árbevétele 115 millió euró.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.