Hirdetés
. Hirdetés

Figyelmes kérés a Google-től

|

Meg akarja óvni otthonról dolgozó alkalmazottait a kiégéstől a keresőkirály.

Hirdetés

Hirdetés

Arra kérte alkalmazottait a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai, hogy a kiégés elkerülése érdekében május 22-én vegyenek ki egy szabadnapot. Ezt a jó tanácsot érdemes megszívlelnie minden otthonról dolgozónak, mivel a hirtelen távmunkássá váló munkavállalók hajlamosak lehetnek arra, hogy összemossák a magánéletet és a munkát, ami igen hamar krónikus kimerültséghez vezethet.

Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója

A keresőkirály egyébként júniusban tervezi újraindítani irodáit, azonban a legtöbb alkalmazottja számára lehetővé teszi, hogy az év végéig otthonról dolgozzon. A Fcebook hasonló lépésre szánta el magát, és ugyancsak 2020 végéig a távmunkát tekinti az új normál állapotnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.