Hirdetés
. Hirdetés

Film- és zeneletöltés PS3-mal

|

A Sony Computer egyik vezetője szerint hamarosan letöltési szolgáltatást tesznek elérhetővé a PS3 tulajdonosok számára.

Hirdetés

Ezzel egyrészt médiahordozó nélkül juthatnak a felhasználók multimédiás tartalomhoz, másrészről pedig maga a konzolt is kiemelkedhet a "csak egy játékkonzol" kategóriából, és szórakoztatóközponttá válhat. Jelenleg nem tismeretes, pontosan hogyan fog működni a rendszer, és arról sincsenek információk, hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Annyi azonban biztos, hogy hasonló színvonalúnak, vagy jobbnak kell lennie, mint a Microsoft Marketplace, illetve az Apple iTunes. Ezeken a rendszereken 2-3 ezer forintért juthatunk hozzá egy körülbelül DVD minőségű filmhez, illetve ennek körülbelül a feléért letölthetjük TV-sorozatok egyes epizódjait is.

ps3_667136f.jpg

A PC World vonatkozó cikkéből kiderül, hogy a zenei tartalmak is külön kérdést jelentenek, ahogy a szolgáltatás jogi biztonsága is. Nem minden PS3 felhasználó rendelkezik Sony alapú médialejátszóval, így kulcskérdés lesz, hogy milyen formátumban teszik majd elérhetővé a zeneszámokat - például hogy egy iPodon is lejátszhatóak legyen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.