Hirdetés
. Hirdetés

Firefox 5, 6 és 7 még az idén

|

A Mozilla a fejlesztések sebességét óriási mértékben szeretné meggyorsítani.

Hirdetés

Noha a Firefox a második legnépszerűbb böngésző, a Mozilla veszített régi fényéből az utóbbi néhány évben. Ennek legfőbb oka az, hogy a fejlesztések sebességét tekintve a Google és az Opera is gyorsabbnak bizonyult. 2011-ben a Mozilla mindent bevet annak érdekében, hogy új felhasználókat szerezzen.

 

A fejlesztők meglehetősen nagy mértékben szeretnék növelni a fejlesztések sebességét, aminek az eredményeként a végleges változatokat sokkal hamarabb kaphatjuk meg. A késésben lévő Firefox 4 még ebben a hónapban megérkezik végleges formájában, azonban ezzel nincs vége.

 

 

 

 

Még az idei évben várható a Firefox 5, 6 és 7 megérkezése. Négy ilyen böngészőprogram kiadása egy évben óriási feladat, a Mozilla azonban úgy hiszi, hogy a fejlesztési stratégia újragondolásával ez megoldható, és a továbbiakban több és jobb frissítéssel kiszolgálható.

 

A várható újdonságok közül néhány. A Firefox 5 tartalmazza majd a korábban beígért Account Managert, a felhasználói interfész animált lesz, illetve Windows-on 64 bites támogatást is kapunk majd. A Firefox 6 esetében webes alkalmazásokról beszélnek, továbbá FasterCache-ről és JavaScript optimalizációról; valamint a Mac OS X 10.7 (Lion) támogatásáról. A tervek között egyébként az Android 3.0 és új hardverek meghódítása is szerepel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.