Hirdetés
. Hirdetés

Fontos bejelentés a Digi-től

|

Február 23-tól, azaz holnaptól az angol labdarúgó élvonal mérkőzéseinek fele Magyarországon kizárólag a DIGI Sporton lesz látható, sőt a csatorna a fordulók összefoglalóit is közvetíti.

Hirdetés

Hirdetés

Az idén 10. születésnapját ünneplő DIGI Sport hivatalosan is bejelentette, hogy jogokat szerzett az egyik legkedveltebb topbajnokság, az angol Premier League közvetítéséhez, így február 23-tól az angol bajnoki fordulók mérkőzéseinek fele Magyarországon kizárólag a DIGI Sport csatornáin lesz látható.

A DIGI Sport csatornákon emellett követhetők a 'Serie A' olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság, a 'Ligue 1' francia első osztályú bajnokság mérkőzései, illetve az UEFA Európa-liga és a 'Süper Lig' török első osztályú labdarúgó-bajnokság összecsapásai egyaránt. A prémium futball jogok megszerzése mellett továbbra is a DIGI Sporton lesz látható a Turkish Airlines kosárlabda Euroliga, valamint az ATP Masters versenyei és a WTA sorozat legtöbb mérkőzése. Ezeken kívül számos más, hazai érdekeltségű sportesemény közvetítését is nyomon követhetjük a sportcsatornán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.