Hirdetés
. Hirdetés

Fontos információk Vodafone-osoknak

|

A mobilszolgáltató telefonos és online ügyintézésre kéri az ügyfeleket a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben.

Hirdetés

Hirdetés

A kormány által holnapi hatállyal bevezetett kijárási korlátozás miatt a Vodafone Magyarország arra kéri ügyfeleit, a telefonos vagy online felületeket használják ügyintézére, és egészségünk megóvása érdekében maradjanak otthon. Az általános ügyintézésre a My Vodafone mobilappot ajánlja a vállalat a hatékonysági és biztonsági szempontokat szem előtt tartva.

A Vodafone üzletek korlátozott nyitva tartással továbbra is üzemelnek arra az esetre, ha valaki nem tudná megoldani a telefonos vagy online ügyintézést. A vállalat meghatározott egy szigorú protokollt az üzletekben dolgozó alkalmazottak és betérő ügyfelek egészsége és biztonsága érdekében. Ennek egyik eleme, hogy műanyag elválasztó falakat állítanak fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.