Hirdetés
. Hirdetés

Fütyül az amerikai embargóra a Huawei

|

A cég vezére szerint jól megvannak az Egyesült Államok nélkül.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei alapító-igazgatója, Ren ZhengFei szerint a Huawei az Egyesült Államok nélkül is megőrizheti vezető szerepét, és egyedül is képes új termékeket, új technológiákat előállítani.

Májusban az Egyesült Államok nemzetbiztonsági okokból fekete listára tette a kínai óriást, és megakadályozta hozzájutását az amerikai technológiákhoz. Trump elnök az ország szövetségeseit is arra buzdította, hogy léptessenek életben embargót a gyártó ellen.

A Wall Street Journalnak adott interjúból kiderül, hogy Ren szerint a Huawei az Egyesült Államok kampánya ellenére is képes boldogulni.

A Huawei vezetői azt állítják, hogy a cég teljes 5G hálózati termékportfólióját amerikai technológia nélkül is fel tudja építeni. Ren korábban azt mondta, hogy a Huawei az amerikai korlátozások ellenére is több, mint képmillió 5G alapállomást akar értékesíteni.

A cég az okostelefonos gyártásban is az amerikai beszállítók és alkatrészek alternatíváit keresi. Októberben egyébként a Huawei már 200 millió eladott mobilnál tartott - tavaly ezt az eladási számot csak két hónappal később érte el.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.