Hirdetés
. Hirdetés

Fúzió az Axisnál

|

Az Axis Számítástechnikai Kft. teljes jogutódlás mellett beolvadt leányvállalatába, az Axis Consulting 2000 Kft.-be.

Hirdetés

Az Axis Számítástechnikai Kft. 2000-ig az egyedi szoftverfejlesztés és az adattárház-építés terén szerzett magának nevet. A vállalat növekedésének következtében az ezredfordulón külön cégekbe szervezte az egyes területeken kiépített kompetenciáit. A szoftverfejlesztés ekkor került az Axis Consulting 2000 Kft., az adatbázis-értékesítés és -támogatás a Sybase Kft., a Cognos üzleti intelligencia megoldások szállítása pedig az Axis Számítástechnikai Kft. hatáskörébe.

Az Axis Csoport 2005 márciusában a FreeSoft NyRt. tulajdonába került, amelynek vezetése az átláthatóbb és hatékonyabb működés érdekében ez év tavaszán döntött az említett cégek összevonásáról.


Az Axis Consulting 2000 Kft. a 2006. július 3-án kelt cégbírósági határozat alapján átveszi az Axis Számítástechnikai Kft. valamennyi dolgozóját, ügyfelekkel és partnerekkel kötött szerződéseit, erőforrásait és kötelezettségeit, valamint a Cognos üzletiintelligencia-termékeinek értékesítését és támogatását.

- A két kft. az adattárházi rendszerek és üzleti intelligencia-megoldások szállítása során eddig is szorosan együttműködött, amit most formailag is megerősít a szakmai kompetenciákat összeadó szervezeti átalakítás - mondta Azurákné Horváth Zsuzsanna, az Axis Consulting 2000 Kft. ügyvezetője. - Ügyfeleink a cégösszevonást követően ugyanazt a gondosságot és megbízhatóságot fogják tapasztalni, mint korábban. A fúzió révén maradéktalanul lefedhetjük ügyfélkörünk igényeit, amely mindinkább projektmegvalósításban gondolkodik, lehetőleg egy megoldásszállítóval kíván szerződni. A cégösszevonás eredményeként egyúttal a közbeszerzési pályázatokon is egyszerűbben megfelelhetünk a műszaki és gazdasági elvárásoknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.