Hirdetés
. Hirdetés

Google-Yahoo hirdetés-megállapodás

|

Együttműködési megállapodást írt alá a két keresővállalat, melynek értelmében a jövőben már a Yahoo weboldalain is megjelennek Google-hirdetések.

Hirdetés

Az együttműködés mindkét félnek hasznos lehet, hiszen a Google így még több felületen helyezhet el reklámokat, míg a Yahoo több hirdetést kap, amivel megtöltheti weboldalait, például a Yahoo Sports-ot vagy a Yahoo News-t.

Nem ritkaság, hogy egyébként konkurens keresők szövetséget kössenek. A Yahoo már társult a Microsofttal, igaz ez az üzlet nem volt annyira kifizetődő, mint azt remélték. A most kötött megállapodás részletei nem ismertek, a Yahoo blogjában csak annyit közölt: a jövőben Google hirdetések jelennek majd meg Yahoo tulajdonokon.

yahoo
yahoo

“Azzal, hogy a Google felkerül a világszínvonalú reklámpartnereink listájára, lehetőségünk lesz megnövelni hálózatunkat, azaz sokkal személyre szabottabb reklámokkal szolgálhatunk felhasználóinknak” - írta a Yahoo. Hozzátették, a hirdetések megjelenésében nem lesz látható változás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.