Hirdetés
. Hirdetés

Gyorsan terjed a Windows 10 a nagyvállalatoknál

|

Nem akarják még egyszer átélni a Windows XP-ről való kései áttérés miatti mizériát.

Hirdetés

Az összes nagyvállalat fele legalább megkezdi a Windows 10-re való áttérést 2017 januárjáig, olvashatjuk a Gartner piackutató cég most kiadott jelentésében, mely szerint az operációs rendszer gyors adoptálására lehet számítani. A megállapítás a Gartner kutatói által tapasztalt, a nagyvállalatok részéről az operációs rendszer iránt megnyilvánuló komoly érdeklődésen alapszik. Az áttérési hajlandóságot ösztönző legfontosabb tényezők között megtalálható a Windows XP-ről való kései áttérés miatti problémák, amelyeket nem kívánnak még egyszer megélni a nagyvállalatok, ezért sokan a lehető leggyorsabb továbbfejlesztést választják.

Ebben jelentős segítségükre van, hogy szakértők szerint sokkal egyszerűbb a Windows 10-re való frissítés, mint az XP-ről Windows 7-re történő áttérés volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.