Hirdetés
. Hirdetés

Hamarosan kiderül, ki kaparintja meg a Lufthansa Systems-et

|

Az IBM-é vagy a Tata Groupé lesz a német Lufthansa IT-vállalata.

Hirdetés

Lufthansa Systems

Röviddel a tárgyalások vége előtt, már csak az IT-óriás IBM és az indiai Tata Group maradtak versenyben a németországi Lufthansa Systems-ért - tudósított csütörtökön a német Manager Magazin (MM). A német légitársaság az IT-részleg 51%-át árulja, ezzel átengedve a vezetést a felvásárlónak. Az elemzők jelenleg az indiai konglomerátumot tartják a legpotenciálisabb vásárlónak.

Bőven akad majd feladata a lecserélődött vezetőségnek
Lesz min törnie a fejét az új tulajdonosnak, ugyanis a Lufthansa Systems tavaly meglehetősen gyenge évet zárt. Stephan Gemkow, a légitársaság pénzügyi vezetője már hónapokkal ezelőtt elmondta, hogy a Lufthansa System új gazdasági metódusért kiállt; a bajból egy gazdasági társulás segítheti ki őket.

Eddig egyetlen félt sem sikerült szóra bírni az üggyel kapcsolatban. A Lufthansa, az IBM és a Tata Group szóvivői sem kívántak nyilatkozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.