Hirdetés
. Hirdetés

Hatékonyság növelése ERP-rendszerrel

|

Egyre több cikk jelenik meg arról, hogy bérek tekintetében miért vagyunk lemaradva Európa nyugati államaitól. Az oknak sokszor a kkv-szektor gyenge termelékenységét jelölik meg. Ez sajnos igaz is. De mi köze ennek az ERP-rendszerekhez?

Hirdetés

A termelékenység javítása sok összetevős egyenlet, amelynek egyik eleme a hatékony adatfeldolgozás, a döntéstámogatás. Sok cégnek még mindig nincs olyan informatikai háttere, amellyel a teljes ügyviteli folyamatát lefedné, vagy a folyamatos növekedést az informatikai rendszer képtelen követni. Egymástól teljesen elszigetelt alkalmazásokkal próbálják kezelni a napi folyamatokat, jó esetben már nem táblázatokkal bűvészkednek, hanem külön CRM-, számlázó és sok egyéb rendszert alkalmaznak. De ezek között nincs átjárás, ugyanazt az adatot kétszer-háromszor is rögzíteni kell, ami a munkaidő pazarlásával és rengeteg hibalehetőséggel jár.

Hirdetés
          

A kiutat az ERP jelenti. Nem szabad a "Mi még nem vagyunk olyan nagyok" és a "Már megszoktuk" mondatok mögé bújni. Igenis időt és pénzt kell áldoznunk rá, hogy hatékonnyá tudjuk tenni cégünk működését a megfelelő, a saját ügyvitelünket támogató ERP-rendszer kiépítésével.           

A saját ügyvitel támogatása talán a legfontosabb szempont az egyenletben, mert ha a szoftverhez kell alakítani az ügyvitelt, az már kompromisszumot jelent, és a hatékonyság rovására megy. Természetesen az is jelenthet előrelépést, de miért csak lépéseket tegyünk, ha ugrani is lehet?!

           

A NEXT Software Kft.-nél azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek ne csak a kezükbe adjuk alkalmazásainkat, hanem felkészítsük őket az ugrásra. Csak az új ügyfél megismerése, igényeinek felmérése után alakítjuk ki a számára megfelelő rendszert, amely így mindig az ügyviteli folyamatok tökéletesítésével is jár. Hatékony és megbízható ERP-rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy adatot csak egyszer kell kézbe venni, és a folyamatok automatizálásával információvá tudjuk alakítani, megfelelő sebességgel és strukturáltsággal, a jobb döntések támogatásához, jól kiválasztott ellenőrzési pontok mellett. És a későbbi növekedésben is minden segítséget megadunk.   

www.nextsoftware.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.