Hirdetés
. Hirdetés

Házi videotéka a T-Online-nál

|

Az HBO Digital video-on-demand szolgáltatásával a digitális videotékát a T-Online T-Home TV-előfizetői használhatják.

Hirdetés

Harsányi Gábor, a HBO kereskedelmi és marketingigazgatója a szűk körű sajtóbeszélgetésen ismertette, hogy a szolgáltató HBO Digital csomagjában havonta 20-50 új filmet kínál majd az előfizetőknek. A házi digitális filmtárban lévő filmeket az előfizetők többször is megnézhetik, nincs mennyiségi korlát - a filmeket igény szerint lehet letölteni és megnézni. A filmtárba a mozikban megjelenő filmes újdonságok kerülnek bele, de itt debütálnak majd a HBO saját gyártású sorozatai is. A filmek havonta frissülnek, idővel pedig bekerülnek a T-Home videotékájába.

A csomag a HBO MaxPak előfizetői számára lesz elérhető, vagyis mindazok számára, akik az HBO, a HBO 2, a Cinemax és a Cinemax 2 csatornákra fizettek elő. Az első három hónapban a szolgáltatás ingyenes, egyébként az előfizetés 1500 forint.

Az HBO Digital házi filmtára Közép-Európában elsőként a T-Online T-Home TV nevű IPTV szolgáltatása keretein belül érhető el. Koltai Péter, a T-Online üzletfejlesztési osztályvezetője elmondta, hogy a T-Home TV szolgáltatás keretén belül legtöbben a családi csomagot használják, és az előfizetők közel fele használja a video-on-demand szolgáltatást. A vállalat tervei között olyan fejlesztések is szerepelnek, amelynek hatására a jövőben a T-Home TV interaktív felületét internetezésre is használhatják majd az ügyfelek.

 

0321nagy.jpg
Videó letöltése magas felbontásban (20,3 MB)

 

 

0321kis.jpg
Videó letöltése alacsony felbontásban (6,2 MB)

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.