Hirdetés
. Hirdetés

Hétköznapi vízügyek Androidon

|

A Fővárosi Vízművek a közműszolgáltatók közül elsőként csatlakozott az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz, így a társaság ügyfelei már mobiljukon is bediktálhatják mérőállásukat.

Hirdetés

Az okostelefonokra (az Android és az iOS mobil operációs rendszert futtatókra) ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bárki egyszerűen, gyorsan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait, diktálási időszakon belül a nap 24 órájában, olvashatjuk az OTS Üzleti Sajtószolgálat közleményében. Ezen kívül az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet is küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek. Sőt, még értesítést is kapnak a diktálási időszak közeledtéről.

 

Forrás: FreeGreatPicture.com

 

Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége, mivel a rendszer ellenőrzi a megadott mérőállás átlagos értéktől való eltérését, és minden esetben megerősítést kér a rögzített adat (mérőállás) mentése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.