Hirdetés
. Hirdetés

Hitachi Data Systems Flash Storage

|

A Hitachi új All-Flash megoldása az iparág legjobb adatsűrűségét, teljesítményét és hatékonyságát nyújtja.

Hirdetés

A következő generációs applikációk kibontakozó hulláma megköveteli, hogy az adatközpontok eddig elképzelhetetlen reszponzivitással, agilitással, elérhetőséggel és automatizáltsággal rendelkezzenek. Az üzleti igényekkel történő lépéstartás egyet­len módja a software-defined megközelítés alkalmazása és a flash technológiával gyorsított infrastruktúra. Ügyfeleink céljának elérése érdekében a Hitachi Data Systems (HDS) bejelentette flash portfóliójának új tagját, a Hitachi Flash Storage (HFS) A sorozatú all-flash megoldását.

A Hitachi Flash Storage A sorozat az iparág legjobb teljes beruházási költségét (TCO, total cost of ownership), páratlan kapacitássűrűséget, megbízható teljesítményt és hatékony energiafelhasználást biztosít egyben. Az adatoptimalizálási technológiákat is alkalmazó hardvert egyszerű telepíteni, ideális a gyorsan növekvő teljesítményt szolgáltató, különböző környezetekben működő, rövid idő alatti megtérüléssel kalkuláló vállalatok számára. A rendszer teljesítménye hatékonyan megosztható több alkalmazás között a quality of service (QoS) szoftver segítségével. A HFS A ideális platform azon vásárlók számára, amelyek még sosem látott teljesítményt és TCO-t kívánnak elérni az all-flash megoldások világában.

Fejlett adathatékonysági szolgáltatások
A Hitachi Flash Storage A sorozat rendszerei egy teljes, a felhasználó által kiválasztható adatszolgáltatás-csomagot biztosítanak, amelynek elemei elérhetővé teszik a kapacitáskihasználás megfelelő szintjét, az adatvédelmet, és kiszámítható teljesítményt biztosítanak különböző terhelések esetén is. A fejlett tulajdonságok és a kiválasztható adatszolgáltatások tartalmazzák az inline adat-deduplikációt (deduplication) és -tömörítést, a thin provisioning, a pillanatfelvételek (snapshot) készítését, a replikáció és adattitkosítás lehetőségét. A felhasználóknak ettől kezdve megvan a lehetőségük, hogy ki-be kapcsolják az inline adat-deduplikációt vagy a tömörítést az alkalmazások igényeinek megfelelően, hogy elérjék a teljesítmény és a hatékonyság megfelelő arányát.

A felhasználók átlagosan 5:1 arányban nagyobb effektív kapacitást tudnak elérni, és optimalizálhatják a teljesítményt az opcionális deduplikáció hangolásával. Még nagyobb tárolókapacitást takaríthatnak meg a thin provisioning technológia biztosította igény szerinti kapacitásallokálás segítségével.


A HFS a megoldás
A három különböző modellben szállított HFS A sorozat két nagyteljesítményű kontrollert és maximálisan 60 SSD-t tartalmaz egy 2U magas egységben. A teljes kiépítésben 384 TB effektív kapacitással és az 1 millió IOPs teljesítménnyel a felhasználók könnyen és gyorsan konszolidálhatnak több különféle alkalmazást, hogy csökkentsék az adatközpont-szükségletet (footprint), ugyanakkor csökkentik a menedzsmentigényeket. A HFS A sorozat ideális azon ügyfelek számára, amelyek optimalizált megoldást keresnek a felhasználási esetek egy sajátos csoportjára, különös tekintettel a virtuális desktopok, a virtuális szerverek valós idejű analitikájára és az adatbázis-környezetekre.

A Hitachi Flash Storage A sorozat tagjai ugyancsak sokféle adatvédelmi módot tesznek lehetővé. A felhasználók a redundancia érdekében választhatják a logikai kötetenkénti (LUN), copy-on-write pillanatfelvétel (snapshot) lehetőségét, avagy a logikai kötetek teljes klónjának létrehozását és másolását.

Végezetül QoS beállítások hozhatók létre a maximális IOP és logikai kötetenkénti sávszélesség-felhasználás szabályozására, lehetővé téve a konzisztens alkalmazásteljesítmény biztosítását.

Integrált flash megoldások minden használati esetre
A Hitachi Flash Storage A sorozata a Hitachi flash portfóliójának legutóbbi eleme, amely többféle felhasználási esetre kínál all flash megoldást. A Hitachi Flash Storage A sorozata ezzel csatlakozik a nemrégiben bejelentett all-flash Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) F sorozat és a hibrid Hitachi VSP G sorozat kiterjesztett modelljei által alkotott flash storage portfólióhoz, lehetővé téve, hogy a Hitachi a legszélesebb körű fel­használói applikációk számára legyen képes a megfelelő megoldást szállítani.

Mint vezető flash technológiai cég, a Hitachi több mint 15 éve nagyon sokat invesztál a következő generációs flash technológiával kapcsolatos kutatásokba és fejlesztésekbe. A több mint 350 flash vonatkozású szabadalmi bejegyzés jelzi, hogy olyan mértékű ipari innovációt valósított meg világszerte, mint egyetlen másik iparági szállító sem. Ezek a szabadalmak teszik ajánlatunkat egyedivé, elősegítve a legjobb hatékonyság, megbízhatóság, képességek és minőség biztosítását a flash piacon. Mint a világ egyik vezető nagyvállalati flashmegoldás-szállítója, a Hitachi 2008 óta teljesíti a vásárlók flash technológiával szembeni elvárásait a több mint 250 PB-nyi flash kapacitás leszállításával, és támogatja a világ legnagyobb telepített all-flash installációit, kritikus üzleti alkalmazások számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.