Hirdetés
. Hirdetés

Hitelkártya a százezredik ügyfélnek

|

Ötszázezer forintos hitelkártyát ajándékozott a CIB Bank a százezredik, folyószámlája mellé internetes banki szolgáltatásokat igénylő ügyfelélnek.

Hirdetés

A százezredik internetes banki ügyfelet a sajtó is megismerhette, és a kötetlen sajtótájékoztatón nyújtották át neki a keretbe foglalt hitelkártyát. A CIB internetes bankolási lehetőségét 2001-ben indította el, 2001 decemberére 6911 ügyfelet mondhatott magáénak, és 2006 májusa végére már 101 217 internet banki ügyféllel büszkélkedhetett. Az ügyfelek száma éves szinten 50 százalékkal nő, így a 200 000. ügyfelet várhatóan már jövőre ünnepelhetik.

Az internetes banki ügyfelek körében nagyon csekély a lemorzsolódás. Tavaly több mint ötmillió műveletet hajtottak végre internetbankon keresztül, ezek közül egymillió átutalás volt. A lakosság 69 százaléka tranzakcióit az internetbankon keresztül intézi. Érdekesség továbbá, hogy a lakossági és vállalati forintátutalási műveletek több mint 90 százaléka elektronikus csatornán történik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.