Hirdetés
. Hirdetés

Horvátország felé terjeszkedik a GTS Datanet

|

A GTS-Datanet anyavállalata, a GTS Central European Holding B.V. megalapította horvátországi leányvállalatát GTS Telekomunikacije d.o.o. néven.

Hirdetés

Az új cég üzleti előfizetők számára kínál kis- és nagykereskedelmi hang-, adat- és internet szolgáltatásokat: nemzetközi bérelt vonalat, MPLS-t és hangvégződtetést. A GTS Telekomunikacije d.o.o. ügyvezető igazgatója Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A GTS Central Europe a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb alternatív távközlési szolgáltatójaként a jövőben intenzíven kíván terjeszkedni Dél-Európa felé. A cégcsoport a GTS-Dataneten keresztül eddig is jelen volt szolgáltatásaival a dél-európai országokban, a horvátországi cégalapítás ennek a folyamatnak a következő lépcsőfoka. A GTS Central Europe a tervek szerint még az idén leányvállalatot alapít Szlovéniában, később pedig Szerbiában is.

A GTS Central Europe az elmúlt évben közép-kelet-európai pozíciójának megerősítésére koncentrált: Lengyelországban felvásárolta az Energis Polska, Csehországban a Contactel, Szlovákiában a Quadia, valamint a cseh és szlovák érdekeltséggel egyaránt rendelkező Telenor Networks és Nextra távközlési szolgáltatókat, így az akvizíciók révén jelentősen növelte ügyfélbázisát és optikai hálózatát. A GTS Central Europe árbevétele 2006-ban várhatóan eléri majd a 385 millió eurót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.