Hirdetés
. Hirdetés

HP-3M vékony kliens egyetlen kábellel

|

Powered by One Wire - ez a HP jelmondata, ha vékony kliensről van szó.

Hirdetés

Jól jön, ha egy Smart Zero Client egyetlen egy Power Over Ethernet (PoE) kábel csatlakozással megelégszik. Nem kell többé külön tápkábel és Ethernet.

Hirdetés

Olyan vékony klienssel állt elő a HP, mely egyetlen kábellel kapja az energiát és kapcsolódik a hálózathoz. 90 százalékkal kevesebb energiát használ, mint a megelőző hasonló termékek, ez teszi lehetővé a technikai bravúrt. Nincs szükség külön tápkábelre, hálózati kábelre és persze egy all in one kliensről van szó.

 

 

Az új termék a 3M é a HP együttműködésének gyümölcse, melyet a gyártók Sanghajban, a most is zajló HP Global Influencer Summit rendezvényen jelentettek be. Az újdonság HP t410 All-in-One (AiO) Smart Zero Client névre hallgat. A termék egykábeles ellátását a POE (Power Over Ethernet) technológiával oldották meg, amit azért tehettek meg, mert fogyasztását sikerült 13 Wattra mérsékelni. 47 centiméteres (18,5”) képernyőt tartalmaz a rendszer, melynek bizonyára meglesz a maga helye az egészségügyben, oktatásban vagy a call centerekben Gyártói minimális energiafogyasztása mellett is kimagasló multimédiás teljesítményt, a PC-használathoz hasonló teljesítményt, élményt ígérnek.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.