Hirdetés
. Hirdetés

HP minősítést szerzett a Montana

|

A MonDoc System, a Montana Zrt. saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő rendszere elnyerte a HP Integrity Ready Partner minősítést.

Hirdetés

A Montana Zrt. elnyerte a HP Developer & Solutions Partner Program partneri címét a MonDoc System irat- és dokumentumkezelő rendszer HP Integrity platformra történő átírásával. A Montana egyúttal jogosultságot kapott arra, hogy megoldásainak népszerűsítésére felhasználja a "HP Integrity Ready Partner" minősítést is. A díjat Stephan Schnellinger, a HP EMEA fejlesztői programjának vezetője adta át.

"A Montana Zrt. mindig is kiváló partnerkapcsolati együttműködést ápolt a HP-val és jogelődjeivel. Ezért is döntöttünk úgy, hogy saját fejlesztésű integrált MonDoc System dokumentummenedzsment alkalmazásunkat elérhetővé tesszük a HP Integrity platformján is. A MonDoc System 2006 októbere óta futtatható HP Integrity környezetben, ami különösen azoknak a vállalatoknak és intézményeknek kedvez, ahol a megnövekedett teljesítményelvárások miatt kifejezetten a nagyobb teljesítményű, 64 bites architektúrára van szükség" - mondta Tóth László, a Montana műszaki vezérigazgató-helyettese.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.