Hirdetés
. Hirdetés

IBM - Computerworld: Lotus Symphony nyereményjáték

|

Közösségi vásárlás, nyaralás lakáscserével, tele kocsi...már mindenkinek mondanak valamit ezek a kifejezések. Szolgáltatások, melyek innovatívak, költséghatékonyak, és ami a lényeg: közösségiek! Pont mint a Lotus Symphony szoftver.

Hirdetés

Ön vett már igénybe valamilyen közösségi szolgáltatást? Ha igen, mutassa be nekünk: írjon egy rövid esszét a tapasztalatairól (maximum 2000 karakterben), készítsen prezentáció, vagy ha ön a számok embere, készítsen költségkimutatást egy táblázatban. Használja mindehhez a Lotus Symphony megfelelő termékét, és a legjobbak a szoftverek mellé IBM-es ajándékokat is kapnak!


A játékra az IBM Magyarország Facebook oldalán lehet jelentkezni az oldal lájkolásával, valamint egy rövid üzenettel az ön üzenőfalán, amiben kiírja, hogy részt vesz az IBM Lotus Symphony nyereményjátékában.

Az ingyenes szoftvercsomagot és a részleteket keresse az IBM Hungary Facebook oldalán!

Díjazás és értékelés

A három legjobbnak mínősített pályamunka IBM-es ajándékcsomagot nyer, valamint további 20 pályázó IBM-es ajándéktárgyat kap. A beküldött anyagokat az IBM szoftver szakértői, valamint a marketing és kommunikációs csapat értékelik, az alábbi szempontok mentén:

- a Lotus Symphony szoftver használata,

- a választott közösségi szolgáltatás minél hitelesebben történő bemutatása,

- a magyar nyelv pontos, szabatos használata

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.