Hirdetés
. Hirdetés

Idén is folytatódik az Invitel innovációs pályázata, az InnoMax

|

Az Invitel újra meghirdeti üzleti innovációs versenyét, az InnoMax pályázatot. A kis- és középvállalkozások mellett idén már a 250 munkatársnál többet foglalkoztató vállalatok is pályázhatnak az InnoMax Díjra. Emellett tovább folytatódik az InnoApps is, melyen felsőoktatási intézmények hallgatói és középiskolák diákjai vehetnek részt valamilyen újszerű, ötletes alkalmazás fejlesztésével.(x)

Hirdetés

Innováció, hatékonyság, maximalizmus, kreativitás: ezek a kulcsszavai az InnoMax Díjnak, amelyet az Invitel már negyedik alkalommal hirdet meg partnerei számára. A pályázatokat november végétől február 25-ig lehet benyújtani, ehhez pedig elegendő felkeresni a www.invitel.hu/innomax oldalt és kitölteni a rövid pályázati űrlapot. Az Invitel célja, hogy az innováció megkapja azt a kiemelt figyelmet, amit megérdemel, és amelyre a válság miatt egyre kevesebb figyelem irányul napjainkban. A vállalat szeretné felkarolni és a díjjal támogatni a korszerű ötleteket, a hatékonyságot javító innovációs törekvéseket, és teret kíván biztosítani ennek a kultúrának.

Hirdetés

„Az Invitel számára az innováció nem lehetőség, hanem kötelezettség. Olyan nagyvállalatokkal dolgozunk együtt, mint például a MOL, a Wizz Air, az MKB bank vagy éppen a hazai legnagyobb kórházak, ahol pénzről, biztonságról, életekről van szó. Itt a középszerűség nem megengedhető, az üzleti maximalizmus minimumnak számít. Az InnoMax Díjjal támogatni és ösztönözni szeretnénk azokat a vállalatokat, akik ugyanúgy gondolkodnak az üzletről és az innovációról, mint az Invitel” - mondta lapunknak Zsembery György, az Invitel vezérigazgató-helyettese.

InnoMax Díjasok: Elit kör

Az előző év nyertesei között olyan cégek vannak, akik számára az innováció üzleti kérdés, mert ilyen iparágban dolgoznak, ebből élnek. Ilyen például a HBO, amely világújdonságnak számító hazai fejlesztésű HBO GO szolgáltatásával nyert, vagy a Rádió Tele5 Taxi Holding, amely komplex vállalati innovációjáért kapott díjat, illetve a DataLogic, amely egy újszerű, kimondottan kis- és középvállatoknak fejlesztett vállalatirányítási rendszerrel lett InnoMax-győztes.

Az Invitel az InnoMax mellett elindította az InnoApps pályázatot is, a társaság ugyanis az innováció iránt fogékony felsőoktatásban és középiskolákban tanuló diákokat is szerette volna bekapcsolni a versenybe. A versenyben két kategóriában osztanak a díjat: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.