Hirdetés
. Hirdetés

IDS Scheer - FrontSoft együttműködés

|

A megállapodás a projektkockázatok csökkentését célozza a pénzintézeteknél zajló szoftverbevezetések során.

Hirdetés

A stratégiai együttműködés értelmében a FrontSoft Információtechnológiai Kft. meglévő szoftvertermékeinek - a jelzálog-alapú finanszírozási front-end rendszer, az értékesítési és lízing front-end rendszer, a kockázatkezelési és scoring rendszer, a flottafinanszírozási és menedzsment rendszer, valamint a kintlévőség-kezelési rendszer - továbbfejlesztésében, valamint új szoftverrendszerek bevezetésekor az IDS Scheer egyedülálló BPM (üzleti folyamatmenedzsment) szaktudását fogja hasznosítani.

A szoftverfejlesztési projektek során a FrontSoft az IDS Scheer - piaci szakértők által is elismert - ARIS Value Engineering (AVE) módszertana alapján fogja például megtervezni és megvalósítani a definíciós és tervezési fázist. Ez a munkaszakasz kritikus a szoftverfejlesztési projektek időbeli ütemezése és a szoftverek üzleti megfelelőségének biztosítása szempontjából. A partnerek olyan módszert dolgoztak ki az AVE módszertan alapjain, amely szakértői hidat képez a megrendelő üzleti igényei és a szoftverfejlesztési munka között, ezáltal minimalizálja az üzleti definíciós hibákból adódó projektcsúszások kockázatát is.

A FrontSoft és az IDS Scheer szerint a két cég összeadott tudásbázisa és közös módszertana olyan szoftverek bevezetését teszi lehetővé a pénzintézetek számára, amelyek aktívan támogatják a munkafolyamatokat, funkcionalitásukban megfelelnek az üzleti elvárásoknak, és használatukat az alkalmazottak gyorsan elsajátíthatják a jól megtervezett felhasználói felületeknek köszönhetően.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.