Hirdetés
. Hirdetés

Informatikaoktatást támogat a gyerekkórházban az SAP

|

Közel 2 millió forinttal támogatta 2013 végén vállalat a Heim Pál Gyermekkórház dolgozóinak informatikai oktatását, képzését.

Hirdetés

A kórház munkatársainak folyamatos informatikai továbbképzése mind a betegellátás, mind a gazdasági-műszaki területen kiemelkedően fontos, ám az intézmény lehetőségei nem tették lehetővé, hogy erre külön forrást biztosítsanak. Az SAP 1,9 millió forintos támogatása ezen változtat a 2014-es évre vonatkozóan.

Hirdetés

A szoftvercég hangsúlyosan kezeli az oktatás-képzés ügyét. Társadalmi felelősségvállalása jegyében 13,8 millió forintot költött ilyen támogatásokra 2013-ban. Ezek közül kiemelkedik az SAP-CSR Hungary esélyprogram pályázat, melynek segítségével 10 non-profit szervezet tudta folytatni hátrányos helyzetű gyermekeknek, fiataloknak szóló oktatási, képzési munkáját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.