Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes Azure próbaverzió a Microsofttól

|

A gyártó új akciója keretében 750 óra ingyenes Azure-használatot ajánl a reménybeli ügyfeleknek.

Hirdetés

A Microsoft kedden jelentette be, hogy egy új, akár 750 óra ingyenes Azure-felhasználást is lehetővé tévő akció keretében szeretné bemutatni a fejlesztőknek felhőalapú platformja előnyeit.

„Ez a prolongált próbaverzió lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy mindenféle előzetes befektetés nélkül kipróbálhassák a Windows Azure platformot" - olvasható a gyártó hivatalos blogján.
 
Az új akciót alig néhány héttel azután hirdették meg, hogy a Microsoft bejelentette, Satya Nadella-t nevezték ki a cég 15 milliárd dolláros, az Azure platformot is menedzselő szerverüzletágának élére.

Az ingyenes próbaverzió kipróbálói kétféle konfiguráció közül választhatnak: 750 órán keresztül szabadon használhatják az 1GHzes processzorkapacitással és 768 Mbyte memóriával egyenértékű Extra Small Compute Instance-t, vagy 25 órán keresztül az 1,6 GHz-es teljesítményt és 1,75 Gbyte memóriát kínáló Small Compute Instance-t. 

Az ügyfelek 500 megabájtos tárolókapacitást és 500 megabájtos adatátviteli kapacitást is igénybe vehetnek; a triallal egy Gbyte-os tárolókapacitás is jár az SQL Azure adatbázis webes változatán.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.