Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes, kódolatlan filmcsatornák májusban

|

Az Antenna Hungária kibővített műsorválasztékkal kedveskedik a MinDig TV szolgáltatás használóinak: május 14-ig a Super TV2-t, május 30-ig pedig a TV4 csatornát nézhetik ingyenesen.

Hirdetés

Hirdetés

A Super TV2 a nagysikerű sorozatok és saját gyártású műsorok mellett szuper filmekkel várja az érdeklődőket. A TV4 csatornán izgalmas, kalandos sorozatokban boszorkányok, nyomozók, tökéletes háziasszonyok és elhivatott orvosok szórakoztatják a MinDig TV nézőit májusban.

Ide vonatkozó hír, hogy megújul az Antenna Hungária fizetős MinDig TV Extra szolgáltatásal. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Fontos tudni, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik. Ha nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére.

A TV4 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.