Hirdetés
. Hirdetés

Instant informatika: havidíjért

|

Kezdő kisvállalkozások gondjait oldhatja meg a most bejelentett szolgáltatás.

Hirdetés

A kisvállalkozások elsősorban versenyképességük növekedését várják az informatikai beruházásoktól. Az informatikai fejlesztések azonban nem tervszerűen történnek, az elavult géppark fenntartása sokba kerül. Az állandó meghibásodás és a lassúság akadályozza az üzleti tevékenységet. Az informatikust nem alkalmazó kisvállalkozásoknak sokszor problémát jelent már egy négy-öt személyes irodai rendszer megtervezése, beszerzése, kivitelezése és fenntartása is. Ezekre a problémákra kínál teljes körű megoldást most egy országos szervízhálózattal is rendelkező vállalkozás.

A Serco Informatikai Kft. bejelentette, hogy új szolgáltatási csomagokat dolgozott ki Instant Informatika néven a mikro- és kisvállalatok informatikai infrastruktúrájának fejlesztésére a Fujitsu Siemens és a Microsoft együttműködésével. Az érdeklődő cégek komplett informatikai csomagokból választhatnak, amelyek magukban foglalják az eszközöket, azok telepítését és a három éves helyszíni garanciát is reális havidíjért.

instant-informatika.jpg


A most bejelentett csomagok 5-30 felhasználó kiszolgálására alkalmas, teljes IT-megoldást jelentenek. A Fujitsu Siemens TX120 szerverekből, asztali számítógépekből és noteszgépekből, illetve Microsoft szoftverekből felépülő rendszerek mellé országszerte elérhető emelt szintű támogatás járul. A 3 év helyszíni garancia mellett, a cég vállalja a telepített eszközpark rendszeres felülvizsgálatát, az állandó telefonos- és email-segítséget, valamint opcionálisan a távmenedzsmentet is.

A kialakított csomagok között a standard munkaállomásoktól a professzionális mobil megoldásig mindent megtalálhatnak a megrendelők, illetve a cég szakemberei személyes konzultációval az egyéni igényeket is igyekeznek megvalósítani.

Az induló vállalkozások számára szintén kedvező lehet, hogy a csomagokat három éves futamidejű, havidíjas lizing-fizetési konstrukcióval értékesíti a Serco, amely a felhasználó igényei szerint tartalmaz minden fent említett elemeket is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.