Hirdetés
. Hirdetés

Intelligens folyamatfelügyelet

|

Május 18-19-én Amszterdamban rendezi meg idei partnerkonferenciáját a PPM (folyamatteljesítmény-menedzsment) piac egyik vezető szállítója, az IDS Scheer. A ProcessWorld Europe 06-ra mintegy 1500 résztvevőt várnak a világ több mint ötven országában jelen levő német szoftver- és tanácsadó cég partnereinek köréből. A rendezvényt - amelyről lapunkban részletesen is beszámolunk - május 17-én felhasználói nap előzi meg a holland város RAI konferenciaközpontjában.

Hirdetés

Az IDS Scheer Aris PPM platformjának bevezetésével a vállalatok különböző alkalmazásaikból, például integrált vállalatirányítási, ügyfélkapcsolat-kezelő e-üzleti és terheléselosztó rendszereikben automatikusan azonosíthatják és elemzés céljára kinyerhetik az üzleti folyamatok teljesítményadatait. Az Aris ezáltal segít a folyamatkezelés gyengeségeinek feltárásában, a folyamatok optimalizálásában, az átfutási idők javításában és a költségek csökkentésében. Az üzleti folyamatok monitorozásával a beállított folyamatindikátorok alapján a PPM szoftver korai figyelmeztető rendszerként is működik.

A német cég magyar leányvállalata, az IDS Scheer Hungária Kft. 2002-ben kezdte meg működését a hazai folyamatszervezési piacon, ahol ma már az SAP kompetencia integrálásával teljes körű IT megoldásszállítóként van jelen. A vállalat 2004-től az SAP Business One és az ARIS SmartPath alapjain kis- és középvállalatok számára is kínál folyamatszervezési és vállalatirányítási megoldásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.