Hirdetés
. Hirdetés

I.Országos Rendszergazda Konferencia

|

2012. november 28-án kerül megrendezésre első alkalommal a Rendszergazdák országos konferenciája  az Alphasonic Kft. szervezésében a Ramada Resortban, Budapesten.

Hirdetés

A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a rendszergazda-szolgáltatást nyújtó cégeknek az eredményes működésben és növekedésben.
Neves, jól ismert szakértők előadásait lehet majd meghallgatni az egész napos program során, akik segítenek tapasztalatukkal és tudásukkal, ezáltal konkrét segítséget tudnak adni a rendszergazdáknak szakmai ismereteik mellé.
Ilyen szakember Jagodics Rita, kommunikációs szakértő; Potencsik Szilárd, szervezetfejlesztési szakértő; Frank Höhn, az NComputing szakembere; vagy maga az Alphasonic Kft. ügyvezető igazgatója, Kirov Kiril.
Olyan módszereket hallhatnak a résztvevők, melyek segítségével növelhetik forgalmukat és biztonságban tudhatják vállalkozásaikat, valamint a növekvő ügyféligényeket is jobban ki tudják elégíteni.
Megtudhatják azt is, hogy mit várnak a rendszergazdáktól a vevők 2013-ban, ugyanis az Alphasonic Kft. felmérte a problémákat, így most prezentálják a teljes körű, hónapokon át tartó piackutatásaik eredményeit!
A szervezők garantálják, hogy rengeteg hasznos információval távoznak majd a nap végén a jelen lévő rendszergazdák, ami már másnap könnyebbé teszi a vállalkozást, és amivel jobb ügyfelekre fognak szert tenni.
Ha Ön tudatos, fejlődésre törő rendszergazda, akkor ott a helye november 28-án! Regisztrálni a www.rendszergazdaknak.hu/konferencia oldalon lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.