Hirdetés
. Hirdetés

iReady: automatizált webáruház

|

A cseh fejlesztésű iReady szoftver a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerből veszi azokat az adatokat, melyekből automatikusan felépíti a céges webáruházat. A magyar változatot a rEVOLUTION Software forgalmazza.

Hirdetés

A rEVOLUTION Software a cseh WebCom céggel társulva mutatta be az iReady webes megoldást, mely a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel együttműködve lehetővé teszi a webáruházak automatikus kialakítását, működtetését. A vállalatirányítási rendszerbe bevitt adatokra (áru neve, mennyisége, ára) alapozva az iReady portál és webes megoldás standard elemekből építi fel a céges webáruházát: a tartalom oldalt, a megvásárolandó áruk listáját, az automatizált vásárlási folyamatot vagy a hitelkártyával történő fizetést.

Az automatizált webáruház vállalati és magánügyfeleknek egyaránt szólhat. Érdekessége, hogy például a vállalati vásárlókat egyénileg is nyilván tudja tartani, azoknak egyéni érdeklődésük szerint tud generálni egy-egy vásárlói listát, vagy akár kedvezményeket is tud biztosítani. Lehetővé teszi továbbá, hogy a vásárló megtekinthesse, az adott termékből hány darab van raktáron, vagy ha nincs, mikorra várható a termék érkezése.

A rendszer bevezetésének költsége 4 millió forinttól kezdődik, a rEVOLUTION munkatársai a 100-120 magyar Navision ügyfél édeklődésére számítanak elsősorban. Az ERP rendszer megvásárolható a GVOP 4.1.1-es pályázat keretén belül is, amely a vállalaton belüli elektronikus rendsezrek támogatásáról szól, az idénre még megmaradt 1000 millió forintra augusztus 31-ig lehet pályázni. Az iReady szoftverhez támogatást a GVOP 4.1.2-es pályázatának keretén belül lehet megszerezni, erre az évre még 400 millió forint maradt a támogatási keretből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.