Hirdetés
. Hirdetés

Iroda a felhőben

|

Vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobileszközökön. A Microsoft üzleti és irodai szoftvereire, valamint a saját fejlesztésű mobilalkalmazásaira épülő Office on Cloud szolgáltatáscsomagot a cég már élesben használja, így annak bevezetését saját tapasztalataival is támogatja ügyfeleinél.

Hirdetés

Tizenöt éve, hogy a MultiSoft Üzleti Megoldások üzletága bevezette első ügyfelénél a Navision vállalatirányítási rendszert, amely azóta Dynamics NAV-ként él tovább a Microsoft portfóliójában. A vállalatirányítási rendszer óriási fejlődésen ment keresztül, legújabb, 2016-os verzióját a redmondiak már a felhőalapú szolgáltatási modellre optimalizálták, és integrálták a Microsoft olyan felhőszolgáltatásaival is, mint a Dynamics CRM Online ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer és az Office 365 kapcsolattartást és egyéni, illetve csoportos munkavégzést támogató alkalmazáscsomag.

- A felhőalapú megoldások szabványos, rugalmasan konfigurálható és méretezhető, folyamatosan új funkciókkal, például analitikai képességekkel bővülő, mobileszközökről is elérhető szolgáltatásokat, nagyvállalati szintű rendelkezésre állást és biztonságot adnak a vállalatoknak, amelyek egyúttal a hagyományos szoftverbevezetéssel járó, nagy összegű beruházások terhe alól is mentesülnek, és használatalapú díjelszámolásra térhetnek át - mondta Kelemen Gábor, a MultiSoft ügyvezető igazgatója. - Office on Cloud néven ezért olyan szolgáltatáscsomagot mutattunk be idei ügyfélnapunkon, amely a vállalatirányítási, az ügyfélkapcsolatkezelő és irodai alkalmazásokat munkafolyamat-menedzselő eszközökkel egészíti ki, így a kis- és középvállalatok minden informatikai igényét egyetlen felhőalapú megoldással lefedi.

 

Offline is szabadon
Az újgenerációs munkakörnyezetet a Microsoft alkalmazásai és szolgáltatásai mellett a MultiSoft fejlesztései is gazdagítják, amelyek közül kiemelkedik a MobileNAV, a Dynamics NAV-hoz készült, okostelefonon, tableten és kézi szkenneren is futtatható, mobilkliensalkalmazás.

- Nemcsak online teszi elérhetővé a MobileNAV a Microsoft vállalatirányítási rendszerének funkcióit, hanem olyan, offline helyzetekben is, amelyekben a felhasználó nem éri el a hálózatot - mondta Major Tibor, a MultiSoft Innovációs üzletágának vezetője. - Mobilalkalmazásunk új verziójában az offline képességeket fejlesztettük tovább, amelyek teljes körű funkcionalitással, például kereshető törzsadatokkal is támogatják a munkát, és azt a hálózati elérés helyreállása után szinkronizálják a Dynamics NAV-val. A MobileNAV JavaScript programnyelven teljesen testre szabható, így partnereink, ügyfeleink igényeik szerint alakíthatják az offline körülmények között használni kívánt funkciókat, üzleti logikát is.

InfokincsTár néven a MultiSoft egy dokumentum-és munkafolyamat-kezelő rendszert is felépített a Therefore technológiáján. Ezt a tudást most a Dynamics NAV 2016-ban és a SharePoint Online révén az Office 365-ben is elérhető folyamatmenedzsment-képességekkel ötvözi. Az új fejlesztések mobilalkalmazások formájában is elérhetők lesznek. Ilyen például a karbantartók munkáját segítő Servotion alkalmazás, amely a Dynamics NAV szervizmoduljának funkcióit terjeszti ki, munkafolyamat-kezelő és archiváló képességeket kínál, és a MobileNAV mellett egy portált is tartalmaz, így a vállalatok szerviztevékenységükről státuszinformációkat adhatnak ügyfeleiknek. A Servotion béta-változatát a MultiSoft jelenleg teszteli.

 

Saját tapasztalat
Előnyök mellett a felhőbe történő migráció kihívásokat is tartogat a vállalatoknak, ezért a MultiSoft már frissített a Dynamics NAV 2016-os verziójára, a Dynamics CRM Onlinera és az Office 365-re, hogy saját tapasztalataira, bevált gyakorlatára támaszkodva még hathatósabban segítse ügyfeleit a felhőbe vezető úton.

- Fontos számunkra, hogy az új technológiák, megoldások megismerésében és alkalmazásában ügyfeleink előtt járjunk, ezért nagy lépést tettünk a felhő irányába - mondta Reé István, a MultiSoft projektigazgatója. - Az átállás nemcsak technológia, termékfejlesztés vonatkozásában, hanem több mint 70 fős cégként szervezeti oldalon is kihívásokkal szembesített bennünket. A felmerülő helyzetek megoldása során értékes tapasztalatokkal gyarapítottuk szakmai tudásunkat. A felhőalapú megoldások egyre inkább megkerülhetetlenné válnak, de a felhőbe vezető út korántsem zökkenőmentes, ezért tanácsos, hogy a migrációhoz a vállalat hozzáértő partnert hívjon segítségül, és mi ezt a támogatást kínáljuk ügyfeleinknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.