Hirdetés
. Hirdetés

IT fronton is erősödnek a közbeszerzési pályázatok

|

Ezzel egyidejűleg a megtalálásuk is jelentősen egyszerűsödött.

Hirdetés

Ugyan az informatikai szolgáltatók elnyert pályázatainak többsége a magánszektorból származik, ám az utóbbi években a kormányszervek is elkezdtek felzárkózni, így a megrendeléseik növekvő száma miatt fokozatosan egyre több lehetőség nyílik a közbeszerzési pályázatokon való részvételre.


A kedvező változás oka részben az automatizálásra és mobilos alkalmazásokra való igény növekedésében keresendő, ám a jól sikerült informatikai közbeszerzések kellemes tapasztalatai természetesen direkt és indirekt módon egyaránt gyorsíthatják a kereslet élénkülését.


Az informatikai közbeszerzési pályázatok iránt érdeklődőknek jó kiindulópontot jelenthet a kozbeszerzés-online.hu portál, amely tájékoztatása szerint az utóbbi három hónapban 150-nél is több kapcsolódó ajánlatot tudott listázni, a kérdéses időszak alatt 17 millió euró összértékű szerződést sikerült kötniük a pályázóknak és megrendelőknek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.