Hirdetés
. Hirdetés

IT-trendek: megjelent a Computerworld évvégi lapszáma

|

Az év végéhez közeledve a Computerworld magas minőségű kiadványnal kedveskedik olvasóinak, amiben a mögöttünk álló esztendő legnagyobb trendjeit veszi górcső alá.

Hirdetés

dupla_cimlap
dupla_cimlap


A tartalomból:

TOP ICT-események 2012-ben:
Számba vesszük hónapról-hónapra, hogy a 2012-es év az informatika és a kommunikáció világában milyen jeles eseményeket ért meg többek között a Facebook tőzsdére lépésétől a nagy Apple-Samsung peren át a Windows 8 megjelenéséig.

A nemzetközi ICT-piac 2012-ben és utána (áttekintés az IDC-vel):
A nagy átalakulási trendek 2012-ben alaposan felkorbácsolták a hullámokat a globális ITC-piac tengerén. A BYOD, a konzumerizáció, a felhőszolgáltatások, a nagy adat, az új „gyilkos” termékek (az friss fejlesztésű Intel, ARM, és egyéb chipektől, a Windows 8 PC-s és mobil változatán és az iOS és Android alapon futó a tabletek különféle mibil készülékekig), a szaporodó adatközpontok és a mesterséges intelligencia, a gyártási kapacitások földrajzi megoszlásának változásai mind hozzátesznek egy elemet a puzzle-höz, amely végül kiadja az átfogó ITC-piaci képet. A tájékozódásban az IDC szakértői segítenek.

A hazai ICT-piac 2012-ben:
A Corvinus Egyetem négy éves felkészülés után elkészítette a hazai ITC-helyzet felmérését, amelyben az IT-költések alakulását, a vállalat informatikai szervezetek helyének változásait, az IT-stratégiákat, az üzleti és IT területek kapcsolatát, az informatikai beruházások és fejlesztések helyzetét és számos más dolgot vizsgáltak. A kutatás exkluzívan jelenik meg az CW Trend 2012-ben.

Hirdetés

Nagy trendek a gyakorlatban:
Amit a statisztikák nem mutatnak meg, hogy a nagy ICT trendek a gyakorlatban milyen változásokat hoznak a technológiai felhasználók és a végfelhasználók, munkájában, életében.

Az IT piac divatdiktátorai:
Habár a hétköznapokon mindenki egy adott termékkel, szolgáltatással vagy megoldással méri le, hogy éppen hol is tart az informatikai és kommunikációs vállalatok technológiai és üzleti teljesítménye, de azt is tudjuk, hogy ezek mögött végső soron hús vér emberek, a nagy változásokat hozó újdonságok mögött pedig látnokok, de legalább is zseniálisan gondolkodó vezetők állnak. Bemutatjuk a globális ICT-piacnak azokat a szereplőit – Sergey Brintől, Tim Cookon és Oh-Hyun Kwonon át Steven Ballmerig. – akik tevékenységükkel, valóra váltott elképzeléseikkel a legnagyobb hatást gyakorolták az életünkre és munkánkra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.