Hirdetés
. Hirdetés

Itt a Huawei-t sújtó amerikai intézkedések első áldozata

|

Egy új windowsos laptop megjelenésének elhalasztására kényszerült a kínai gyártó.

Hirdetés

Hirdetés

A The Information értesülései szerint a Huawei határozatlan időre elhalasztotta egy új windowsos laptop megjelentetését, amelyet eredetileg a héten rendezett sanghaji CES Asia 2019 kiállításon mutatott volna be, mivel az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának exporttilalma miatt a Microsoft nem engedélyezi számára a Windows operációs rendszer használatát.

A kreskedelmi háború újabb ütközetének kezdete óta ez volt az első eset, hogy a Huawei egy termék kiadásának elhalasztására kényszerült. A kínai gyártó saját operációs rendszert fejleszt mind számítógépekhez, mind mobilokhoz, erről bővebben itt olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.