Hirdetés
. Hirdetés

Java-fejlesztői képzés indul kezdőknek

|

A HWSW és az IT Factory szeptember 3-án Java-fejlesztői képzést indít az alapoktól: a 40 órás, gyakorlat-orientált tanfolyam egyszerre ajánlható azoknak a kezdőknek, akik az első nyelvükben szeretnének elmélyülni, és azoknak a tapasztaltabb programozóknak is, akik nyelvet váltanának, illetve közelebbről is megismerkednének a Javával.

Hirdetés

A képzés előnye, hogy online, otthonról is követhető; az előadások munkaidő után kezdődnek, de utólag is visszanézhetők. A tanfolyam első napja egyben nyílt nap is, ami ingyenesen megtekinthető. A képzés főoktatója Ferencz Endre (EPAM), az órákat pedig vendégelőadók színesítik, Tőzsér Tamás (DoctuSoft, Google Cloud Platform fejlesztő), Molnár Pál (Szintézis-NET, fejlesztési igazgató), Gyulavári Ádám (Supercharge, szoftverfejlesztő mérnök) és Csordás Árpád (Lufthansa Systems, Architect) is külön előadással készül. A képzés részletes tematikája a hivatalos weboldalon érhető el, ugyanitt lehet jelentkezni is.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.