Hirdetés
. Hirdetés

Javulóban a Panasonic pénzügyei

|

A Panasonic-ot kevésbé viselte meg a tavalyi utolsó, ünnepi negyedév.

Hirdetés

A Panasonic-ot nem sújtotta olyan rossz negyedév, mint ami a legtöbb vállalatra jellemző volt a 2012-es utolsó, ünnepi negyedévben. Ami azt illeti, a Panasonic-nak még ünneplésre is akad oka az októbertől decemberig tartó időszakot illetően. Bár az eladásai 8 százalékkal csökkentek, sikerült nyereséget elérnie.

Noha a profit összege nem volt túl hatalmas, mindenképp említést érdemel, ugyanis 667 millió dollárról van szó. Ez a pénzmennyiség ugyanakkor nagyon aprónak tekinthető, ha az előző pénzügyi év mérlegét akarná ellensúlyozni - éves szinten 9,7 milliárd dolláros veszteséget kellett elkönyvelnie a Panasonic-nak.

Ebből jól kivehető, hogy a síkképernyős tévék iránti kereslet globálisan csökken, és a digitális termékek sem teljesítenek sokkal jobban. A Panasonic-nak nem csak sok és jó marketingfogásra lesz szüksége, de lehetséges termékpartnerekre is, ha az idei évet kedvezőbb egyenleggel kívánja zárni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.