Hirdetés
. Hirdetés

Jelentős mérföldkő előtt a Microsoft

|

A Morgan Stanleynél nem az Apple-re fogadnak.

Hirdetés

A Morgan Stanley szerint - bár szakértők sokáig az Apple-ről gondolták, hogy piaci értéke eléri az egybillió dolláros álomhatárt - várhatóan először a Microsoft fogja elérni ezt a történelmi eredményt, nem pedig az almás cég vagy az Amazon, mivel a szoftvergyártó óriás felhő üzletága óriási ütemben növekszik. A Morgan Stanley nem a levegőbe beszél, az általuk meghatározott cél ár a Microsoft részvényekre 130 dollár, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a vállalat értéke meghaladja majd az egybillió dollárt.

Hirdetés
              

A redmondi cég piaci értéke jelenleg valamivel több 700 milliárd dollár, míg a listavezető Apple 850 milliárd felett, a második Amazon 740 milliárd, a harmadik Alphabet (a Google anyacége) pedig 720 milliárd körül jár.  

Más elemzők szerint az Amazon nyeri meg a versenyt (éri el az egybillió dollárs értéket) az elkövetkező egy-másfél évben felhő stratégiájának köszönhetően, míg korábban az Apple-ről valószínűsítették ezt, azt jósolván, hogy az iPhone X hozza meg neki a várt előretörést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.