Hirdetés
. Hirdetés

Jelentősen visszavesz a tempóból a Samsung

|

Havi 25 millióról 10 millióra csökkenti a havonta legyártott okostelefonok számát a koreai óriás, mivel a koronavírus-járvány miatt világszerte számottevően megcsappant a mobilok iránti kereslet.

Hirdetés

Hirdetés

A The Elec értesülései szerint a Samsung több mint 50 százalékkal csökkenti a mobilgyártást egy teljes hónapon keresztül, mivel a koronavírus-járvány miatt jelentősen megcsappant az okostelefonok iránti kereslet az elmúlt néhány hónapban. Így aztán a világ legnagyobb okostelefon-gyártója az utóbbi időben több eszközt készített, mint amennyit el tudott adni.

Ami a konkrét számokat illeti, a módosított tervek szerint a Samsung ebben a hónapban csupán 10 millió okostelefont gyárt a szokásos havi 25 millió helyett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.