Hirdetés
. Hirdetés

Jóváhagyta a BÉT a Gloster részvényeinek átsorolását a standard kategóriába

|

A tőzsdei kereskedés dematerializált, névre szóló törzsrészvényeivel január 26-án kezdődik.

Hirdetés

Újabb céggel bővül a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) standard piaca; január 26-án már ebben a kategóriába forognak a jelenleg az Xtend piacon jegyzett Gloster törzsrészvényei - közölte a társaság.

A közlemény szerint a BÉT jóváhagyta a társaság kérelmét és felvette a terméklistára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. papírjait.

A tőzsdei kereskedés a társaság 18 176 440 darab, egyenként 10 forint névértékű, 181 millió 764 ezer össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényeivel január 26-án kezdődik a BÉT standard kategóriájában.

A tájékoztatás szerint a Gloster részvényeinek azonosítója a Xetra kereskedési rendszerben a GLSTR lesz.

A Gloster Infokommunikációs Nyrt. 2022-ben 6,348 milliárd forint árbevételt és 414 millió forint adózott eredményt ért el, a 2021-es 5 milliárd forint árbevétel, és 421 millió forint adózott eredmény után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.