Hirdetés
. Hirdetés

Kategóriánként ötszázezer forint

|

Tudomány, sport és művészet kategóriában hirdet tehetségkutató versenyt a tizenötödik évfordulóját ünneplő Oracle Hungary.

Hirdetés

A részvétel kritériuma a 13-17 éves életkor, az adott területen elért kiemelkedő eredmények, valamint hogy a jelentkezőnek világos elképzelése és célkitűzése legyen arról, hogy a jövőben saját területén hova szeretne fejlődni. Az egyes kategóriák győztesei a pályázatban megfogalmazott célkitűzés eléréshez szükséges eszköz, tanfolyam, képzés támogatását nyerhetik el az Oracle Hungarytől, kategóriánként ötszázezer forint értékben.

A pályázatokat mától 2008. május 30-ig lehet benyújtani a www.oracle.hu/15ev címen elérhető weboldalon. A beérkezett pályázatokat az Oracle menedzsmentjéből, néhány kiemelt ügyfelének és partnercégének vezetőjéből illetve a három terület egy-egy független szakértőjéből álló zsűri fogja elbírálni. Az elbírálás szempontjai között szerepelnek a pályázó eddigi eredményei, célkitűzéseinek kidolgozottsága és realitása, valamint az írásos pályázat színvonala. A döntésről minden pályázó értesítést kap 2008. június 30-ig, a nyertesek pedig egy ünnepélyes díjátadó keretében ismertethetik tevékenységüket és vehetik át díjaikat.

Hagyomány a tehetséggondozás
Az Oracle Hungary a pályázattal azt a tehetséggondozás terén kialakított hagyományt szeretné folytatni, melyet megalakulásakor, 1993-ban indított el. Akkoriban számos szoftvert bocsátott térítésmentesen a Debreceni Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem rendelkezésére, majd az évek során további oktatási és kultúrális intézménnyel szőtte szorosabbra kapcsolatait - hangsúlyozta az Oracle sajtóközleményében.

A felsőoktatásban ma 16 felsőfokú tanintézményben oktatják az Oracle Academy program tananyagait, 2006 ősze óta pedig a végzősök számára létrehozott speciális junior képzés a gyors munkaerőpiaci elhelyezkedést segíti. A vállalat 2004 óta terjesztette ki tehetséggondozását a középiskolákra is, a ThinkQuest weboldalépítő versenyre minden középiskola jelentkezhet, a Think.com programban pedig 60 magyar általános- és középiskola vesz részt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.