Hirdetés
. Hirdetés

Két pályázó GSM-R projektben

|

A Nokia-Siemens Networks Kft. és a Kapsch adott be pályázatot.

Hirdetés

A GSM-R projekt első fázisának célja, hogy megteremtse a nemzetközi vasúti forgalom átjárhatóságát, valamint növelje a vasúti közlekedés biztonságát és hatékonyságát. A Kormány 2012. novemberi döntésében a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-t (NISZ Zrt.) jelölte ki a GSM-R projekt megvalósítójának. A döntés alapján a NISZ Zrt. hatáskörébe tartozik a tervezésre, a kiépítésre és az implementációra vonatkozó közbeszerzési eljárások lebonyolítása.

 

A 2012/S 247-407099 számon 2012. december 22-én, az uniós közbeszerzési hirdetmények oldalán meghirdetett, „Rendszerintegráció és GSM-R rendszer szállítása” tárgyú, tárgyalásos közbeszerzési eljárás keretében, a mai napon két ajánlattevő, a Nokia–Siemens Networks Kft és a Kapsch-MVM OVIT benyújtotta végső ajánlatát. Az ajánlatokat közjegyző és a pályázók jelenlétében bontották fel.

A Nokia-Siemens Networks Kft. által adott ajánlat nettó ára: 15 482 380 821 Ft
A Kapsch-MVM OVIT által adott ajánlat nettó ára: 13 736 845 000 Ft
Ezen adatok ismeretében elkezdődött a pályázatok részletes értékelése, melyre az ajánlatkérőnek maximum 30 nap áll rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.